domingo, 13 de mayo de 2012

CAMPIONATO PROVINCIAL DE ATLETISMO 1

O domingo, 6 de maio de 2012 celebrouse o Campionato Provincial de Atletismo nas categorías benxamín e alevín. Polo Club de Atletismo Arumes-Área 10 participaron catro atletas, clasificándose todos, e con moi bos resultados, xa que se conseguiron tres podios (e polo tanto 3 medallas).

Duas medallas foron a parar nas mans de Andrea Reija; unha de bronce en 500 m.l. e unha de prata en salto de lonxitude, quedando 4ª en salto de altura (empatada coa 3ª).

Raul de la Fuente conseguíu a medalla de prata tamen en lonxitude, quedando 5º en 500 m.l.

Cristina quedou 2ª na súa serie de 60 m.l., pasando polo tanto á final. Esta carreira quedou anulada pola Federación, tendo que disputarse o vindeiro sábado día 12 de maio.

Uxía Ferández quedou 5ª na súa serie de 60 m.lisos, non pasando polo tanto á final e quedou 6ª en 500 m.lisos.

Competir 4 atletas, traer 3 medallas e a posibilidade da 4ª o vindeiro sábado, é un magnífico resultado.

Agora a preparar os galegos! Parabéns a todos/as!